f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Archive

Trainer & Test Architect

Andrei este test architect și co-fondator conferință de testare, certificat cu o experiență de peste 18 ani în domeniul tehnic.  Este expert în strategii de testare și testare automată, dar contribuie și la formarea profesională a oamenilor care stau în spatele sistemelor. 

Trainer & Pragmatic developer

Carmen are peste 13 ani de experiență ca Java developer, coduri și testări. Din 2018 se află în Amsterdam unde oferă consultanță pentru companiile fin tech.  Este de asemenea fondatoarea Logischool Olanda

Software Engineer & Trainer

Alex este inginer cu experiență de 20 de ani în software engineering.  A creat, printre altele, produse de e- guvernare, Big Data în industria auto și sisteme complexe în sectorul financiar bancar. Din 2012 Alex este și trainer cu peste 5000 de ore de ore ținute în facultăți și companii.

Software Architect & Trainer

Viorel are peste 20 de ani de experință în Java, dar expertiza lui tehnică și domeniile de interes sunt mai variate.  A lucrat de asemenea ca software consultant și este CTO (chief technical officer) într-o companie importantă din industria de Machine Learning.

Senior HR Consultant & Trainer

Cristina e psiholog și lucrează de peste 16 ani în zona de consultanță și training pentru companii din domeniul tehnic. A fost de asemenea Training Coordinator în cadrul Cluj-Napoca IT. E pasionată de neuroștiință și are expertiză în carreer management și dezvoltare organizațională.

Trainer & Software developer

Bogdan este web developer și trainer cu expertiză în zona de user experience. A fost cadru didactic la Universitatea din Bucuești și consultant în mai multe companii. Astăzi e senior software developer într-o companie internațională din domeniul bancar.

Trainer & Software Developer

Catalin este software developer pasionat in egala masura de probleme ingineresti, algoritmi si paradigme de programare, cat si de user experience & design. Activeaza ca trainer de peste 5 ani de zile iar in momentul de fata lucreaza ca full-stack developer in domeniul Telecom.

DevOps Specialist & Trainer

În 2008, când era încă student, Adrian și-a început cariera ca Administrator de Sistem. De atunci a încercat să țină pasul cu marele progres tehnologic și și-a sporit cunoștințele în linux, integrare continuă, livrare continuă, devops și cloud. Adrian se concentrează zi de zi pentru a crește calitatea culturii de livrare prin automatizare, măsurare și partajare. […]