f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Învățare continuă

Primim zilnic semnale din piață că pozițiile tehnice din companiile de IT sunt tot  mai greu de ocupat.

Oamenii sunt buni, au pregătire și experiență, totuși, joburile din companii sunt din ce în ce mai complexe, iar angajații sunt tot mai greu de instruit.

Astăzi, tot mai multe companii angajează oameni pe tehnologii de nișă. Noii angajați trebuie să învețe repede și de la zero, dar problema nu se oprește aici.

Volumul de lucru din companii e din ce în ce mai mare, iar fiecare zi se lasă cu negocieri interminabile între People Development Department (HR) și managementul general.

Timp vs buget vs încasări

În general managementul se plânge că oamenii trebuie scoși din nou din programul de lucru și trimiși să învețe în loc să își îndeplinească sarcinile și urgențele zilnice. 

Compania alocă resurse fără să își poată recupera banii imediat, iar situația ajunge să se repete de prea multe ori. 

Presiunea financiară pe companie  crește.

De ce NU mai funcționează ce trainingurile standard în companii?

Adevărul e că metodele standard de traininguri în companii încep să-și arate limitele. 

Nici managementul, nici angajații nu mai vor să stea cu orele în sala de training în detrimentul task-urilor de serviciu, iar să învețe în timpul liber e exclus. 

Frustrarea oamenilor crește și ea pe bună dreptate.

Misiunea

Noi, Humans in Learning, oferim un sistem care e în aliniament cu programul companiei.

Concret, angajații tăi au training chiar în timp ce lucrează, fără ca procesul de învățare să dea peste cap programul de lucru al companiei.

Pentru succesul unui astfel de program de învățare pe termen lung, vom respecta împreună următoarele reguli:

1 Alegem un obiectiv ce va avea mai mult rol de direcție decât de punct final indiferent de consecințe. Asta însemnă că vom fi Agile!

2 Fiecare participant își va găsi propriul drum în atingerea obiectivului, având în permanență susținerea și ghidajul “antrenorului” HiL, dar fără a pierde controlul

3 Progresul vine atingând obiectivele intermediare, pas cu pas

Te-am convins?

Haide să vezi cu ce te putem ajuta